Sport

Hallands Nation är den nationen i Lund som förutom är mest känt för sitt kök, är även nationslivets sportnation. Vi främjar en aktivlivstil tillsammans med fest och mat. Varje vecka spelar vi fotboll, innebandy och volleyboll. Men vi har också extra insatta idrottsaktiviteter varje månad som bland annat akido, dykning eller tracerball.

Fest

Med över 44 olika öler och 22 whiskey sorter och studentlunds enda shotbar. Så står vi ut bland nationernas festverksamheter. Förutom att mysa med en rökig whiskey i vår pub så kan studenter dansa natten lång eller avnjuta en mangotini i baren. Vårterminen innebär baler och valborgsfirande. Vi anordnar endags festivalen Kvalborg, där bland annat Far & Son, Looptroop och Nääk har uppträtt.

Mat

Tvårätters, trerätters, fyrrätter eller varför inte sjurätters? Det finns inget som som vårt kök inte klarar av. Magiska sittningar på Aniara, kulinariska upplevelser som når astronomiska höjder i vår pub eller varför inte en brunch eller lunch? Allt till ett pris som passar studentekonomin.