Nu har det första antagningsbeskedet kommit för vårterminen 2017.

Ett stort grattis till alla er som har sökt och kommit in på Lunds Universitet! Ni kommer att få en studietid som ni aldrig kommer att glömma!

För att få ut så mycket som möjligt av det unika studentlivet i Lund gör man klokt i att bli medlem i Studentlund. Studentlund är ett samarbete mellan nationer, kårer och Akademiska Föreningen som ger dig tillgång till hela Lunds utbud av studentaktiviteter. Som medlem i Studentlund blir man automatiskt medlem i en nation, en kår och Akademiska Föreningen. Detta innebär att man bland annat får delta i nationernas aktiviteter som pubar och nattklubbar, stå i AF Bostäders bostadskö och kan påverka sin utbildning genom kårernas arbete.

Allt du behöver är din anmälningskod (LU-XXXX) som finns på antagningsbeskedet. Allt ni behöver göra sedan är att välja nation för att bli fullvärdig medlem. Från den 9 januari kommer Hallands att ha extra öppet för inskrivning, mån-fre 10-18. Därefter kommer vi att ha en massa aktiviteter på nationen speciellt för er novischer, som ni inte vill missa!

Direkt när du har registrerat dig och betalt avgiften på studentlund.se är du hjärtligt välkommen att ta del av nationens verksamhet. Mer information om studentkort och liknande finns på studentlund.se.

Håll utkik här och på vår Facebookpage för mer info.

 

Välkomna till Lund och till Hallands Nation!